"Wij hebben Jaap Schuddeboom leren kennen bij het opzetten van ons bedrijf. Jaap is bovenal gedreven door zijn vak. Het plezier en met vakmanschap coachen, adviseren en creatief meedenken gaat altijd net even iets verder. Een ander aspect waarin Jaap ons veelvuldig heeft gesteund is met netwerken. Ook hier weer toonde hij eens te meer aan dat als je kunt delen, je ook kunt vermenigvuldigen"

Wilfred en Janny van Schuppen

 

"Jaap, wat ben jij een enthousiaste professionele trainer/coach. Met je doelgerichte aanpak heb je mij door het traject geloosd van architect naar ondernemer. Je betrok mij bij de training en gaf veel feedback. Het was voor mij heel verrassend om op een andere manier te leren kijken. De verschillende trainingsblokken zijn voor mij heel zinvol geweest. Mede ook door onze individuele coachingsgesprekken heb je mij mijn sterke punten laten inzien. Door fijne ondersteuning voel ik mij een echte "eindelijk eigen baas" en ben ik inmiddels vol vertrouwen gestart met mijn architectenbureau."

Huub Pollmann

 

"Jaap Schuddeboom heeft een snelle, doeltreffende manier van contact maken en coachen. Veel ervaring, ook op het gebied van social media. Gedegen vakman waarbij een sessie van twee uur omvliegt. Dank je wel Jaap, je hebt mij over een moeilijke drempel heen geholpen."

Meindert Rudolphi