Waarmee helpen we je?


 

Ik wil snel overzicht wat ik allemaal moet doen

Elke 3e vrijdag van de maand geven we op ons kantoor in Nijmegen de workshop 'Wat komt er allemaal bij kijken om succesvol te starten als ondernemer". Meld je aan voor deze gratis workshop en kom in een dagdeel te weten wat er op je af komt als je voor jezelf wilt beginnen.

 

Waarom kopen klanten bij mij?

De allereerste vraag die je jezelf moet stellen als je begint met ondernemen. Wat maakt jou en je aanbod zo onderscheidend dat klanten graag willen betalen voor wat je aanbiedt? Jouw onderscheidend vermogen bepalen en gebruiken. Daarmee helpen we je graag!

 

Hoe kom ik aan klanten die omzet opleveren?

klanten vinden die je met je kennis en kunde, producten of diensten kan helpen hun probleem op te lossen én die bereid zijn daarvoor te betalen, is een kunst op zich: Verkopen dus! Hiermee helpen we je graag op de manier die bij jou past.

Hoe start ik mijn bedrijf vanuit een uitkering?

Hier hebben we veel ervaring mee. De informatie vanuit uitkeringsinstanties is soms wel wat ingewikkeld. Wij hebben de informatie voor de verschillende soorten uitkeringen op een rijtje gezet. Zodat je snel uit die vervelende situatie komt en in je eigen onderhoud voorziet met je eigen bedrijf!

Ik wil een goed ondernemingsplan

We hebben drie Starterspakketten om je te helpen met het maken van je ondernemingsplan. Ook kan je zelf je plan schrijven in een Startersteam met 3 andere startende ondernemers je plan. Zelf je ondernemingsplan maken met onze voorbeelden? Kijk eens bij Doe het zelf ondernemingsplan!

Hoe kom ik aan geld voor de start van mijn bedrijf

Een aantal startende ondernemers heeft geld nodig om te starten. En als je dat wilt lenen is er een aantal mogelijkheden.

Een goed ondernemingsplan is meestal een vereiste en je moet je bedrijf kunnen verkopen.

 

Ik wil praktische kennis opdoen

We hebben halve dag trainingen voor zzpers op allerlei gebieden die we bij voorkeur 1-op-1 geven. Dan krijg jij praktische kennis die je in jouw bedrijf direct toepast en van profiteert.