Wil en kan je zelf je ondernemingsplan schrijven ?

 doe het zelf ondernemingsplan

Maar je hebt geen goed voorbeeld, een sjabloon? Maak dan gebruik van de sjablonen die wij hebben ontwikkeld hiervoor. Het is een beproefd voorbeeld dat al vele malen is gebruikt en up-to-date gehouden wordt. Voor zowel de tekst als het financiële deel hebben we sjablonen beschikbaar, waar uitgebreide toelichtingen in staan hoe ze te gebruiken.

Tip voor het zelf schrijven van je ondernemingsplan
We raden je aan eerst alle benodigde informatie te verzamelen voordat je je ondernemingsplan gaat schrijven. Ervaring leert dat als je het plan dat je hier kunt downloaden gaat gebruiken als leidraad, je veel langer bezig bent dan dat je het plan schrift aan de hand van vooraf verzamelde informatie. Je krijgt namelijk last van voortschrijdend inzicht als je meteen begint. En dat kan er wel eens op uitdraaien dat je je je ondernemingsplan grotendeels moet omgooien terwijl je net zo lekker bezig was...  We hebben daarvoor een Checklist Ondernemingsplan gemaakt, dat onderdeel uitmaakt van het te pakket aan sjablonen.De checklist is gebaseerd op ons sjabloon voor ons ondernemingsplan

Download de Checklist Ondernemingsplan

Wat is er beschikbaar?

  • Checklist Ondernemingsplan (MS Word™)
  • Tekst ondernemingsplan (MS Word™)
  • Investeringsbegroting (MS Excel™)
  • Financieringsplan (MS Excel™)
  • Exploitatiebegroting voor maximaal  5,10,15.20 of 25 verschillende producten (MS Excel™)
  • Liquiditeitsbegroting voor maximaal   5,10,15,20 of 25 verschillende producten (MS Excel™

Als je de MS Word™ en MS Excel™ bestanden die hiervoor staan opgesomd, wilt gebruiken,  heb je een geldige licentie nodig voor Microsoft Office™ vanaf versie 2013 of van MS Word 2013 en MS Excel™ 2013 of hoger.

(™ Microsoft Office, MS Word en MS Excel zijn geregistreerde handelsnamen van Microsoft Corporation)

Investering

Je investeert eenmalig € 25 ex 21% BTW (= € 30,25 incl. BTW) voor het gebruik van onze sjablonen.

Is dit de manier voor jou om zelf je ondernemingsplan te maken?

Klik dan op de button en vul vervolgens in het bestelformulier je gegevens in. Je ontvangt een factuur. Na ontvangst van je betaling mailen we je de sjablonen.

Bestel de sjablonen voor je ondernemingsplan

Wat nou als ik er toch niet uitkom?

Dat kan natuurlijk! Dan kan je vragen om hulp, die geven we je graag. De eerste keer dat we je helpen, rekenen we € 50 ex 21% BTW voor maximaal een uur hulp. Na het eerste uur en alle eventueel daarop volgende keren dat je hulp wilt, ronden we bestede tijd af op halve uren. Een half uur hulp betekent dan voor jou een investering van € 37,50 excl. 21% BTW.  Hulp kan je krijgen via Skype of Google HangOuts.

Hulp aanvragen:

e-mail hulp bij je DHZ ondernemingsplan  Als je een mail stuurt, geef dan zo goed mogelijk aan waarmee je hulp nodig hebt. 

Bij de mail, verstuur dan meteen de getekende overeenkomst mee voor deze hulp, die je downloadt door op de hierna volgende button te klikken:

Overeenkomst Hulp bij Doe Het Zelf Ondernemingplan

Eerst een indicatie van onze 'hulptijd'?

Bel voor indicatie 026 4720017Dat is, op je telefoonkosten na, kosteloos en krijg je van ons een indicatie.

Toch een beetje koudwatervrees?

Geheel zelfstandig je ondernemingsplan schrijven is best een klus. Je kan ook deelnemen aan ons Startersteam: dan begeleiden we je met drie andere startende zzp'ers om zelf in drie maanden je ondernemingsplan te schrijven.