Starterspakket 'Help me met Starten'

 ondernemingsplan schrijven

Dit pakket is iets voor jou als je

...een goed idee hebt om een eigen bedrijf mee te beginnen. Je hebt al van alles uitgezocht en het lijkt er op dat het wel iets zou kunnen gaan worden. Maar levert het wel voldoende op zodat je er van kunt leven? Hoe kom je aan de financiering om je droom te verwezenlijken? Vragen die je graag beantwoord zou zien, maar je ziet er tegenop om dat zélf in een ondernemingsplan te beschrijven, of je bent daartoe in goed in staat. Dan is dit pakket voor jou. Wij schrijven met jouw input je plan: zowel de tekst, als de financiële onderbouwing.

Dus ik kan achterover gaan zitten?

Nou nee, want wij hebben jouw input nodig om je plan te schrijven. Daarvoor hebben we de Checklist Ondernemingsplan gemaakt, die je naloopt en zo vaststelt of je alle benodigde informatie beschikbaar hebt. Want al wordt jouw plan, door een 'ghostwriter' geschreven, je moet wél zelf bepalen én begrijpen wat erin staat. Je moet met jouw ondernemingsplan onder je arm zelf naar je beoogde financier. We hebben gedurende het traject 10 sessies om de voortgang te bespreken, zodat het ook echt jouw plan wordt.

Wat zit er in het Starterspakket 'Help me met Starten'?

In dit pakket zitten de volgende onderdelen:

  • Checklist Ondernemingsplan
  • 1 x Training 'Financiën voor Starters' (dagdeel, 1-op-1)
  • 5 x Coachingsessie Face tot Face van anderhalf uur per sessie
  • 5 x Coachingsessie van anderhalf uur uur via Skype (of ander videoconferencing platform)
  • 15 uur hulp bij schrijven van je ondernemingsplan

Wat investeer ik hierin?

Je investering in dit Starterspakket bedraagt € 1700 ex 21% BTW. De helft van dit bedrag betaal je aan het begin van het traject, de andere helft na twee maanden. Betaal je alles in één keer, krijg je 5% korting.

Wanneer is mijn ondernemingsplan dan klaar?

Als je alle informatie die op de Checklist Ondernemingsplan is aangegeven bij de start beschikbaar hebt, dan heb je binnen drie tot vier maanden je ondernemingsplan. 

Is dit de hulp die je zoekt om succesvol te starten?
Download overeenkomst Starterspakket Help me met Starten
Vul in en stuur hem op!