Ons netwerk voor jou


Hoe krijg je een goede betaalbare website, een professioneel logo/huisstijl, je voorwaarden en contracten opgesteld, hoe doe je je boekhouding, betrouwbare ICT, waar vind je een goede werkplek, enz. ? Gebruik ons uitgebreide betrouwbare netwerk! Hieronder staan uitsluitend mensen waarmee we goede ervaringen hebben. 

Oh ja, voordat je dat misschien denkt: nee, we krijgen géén commissie of iets dergelijks vanuit deze contacten. Zoals je zult zien, ga je direct naar de websites van onze netwerkcontacten als je op hun afbeelding klikt. Wat ons wél wat oplevert is als je even vertelt dat je via ons in contact bent gekomen. Dank alvast!

 

Tanja Smorenburg

Ideale professionele werkplek voor zzpers in Utrecht , met starters- en groeibegeleiding

Henk-Jan Geel

 

Henk-Jan Geel

Professioneel je Facebook campagne opzetten of een goede start met LinkedIn maken? Henk-Jan helpt! 

 

 

Marcel Rijnen

Alles in één hand voor je huisstijl of juist een onderdeel daarvan? Marcel kan je met alles helpen daarin.

 

Marije Ladage

Heb je een complexe dienst, product of boodschap? Marije maakt deze duidelijk. Dit doet zij onder andere door het ontwerpen en realiseren van uitleg-animaties en infographics.

Klaas de Beer

Klaas de Beer

Snelheid en kwaliteit zijn vaak niet tegelijk mogelijk. Wel bij Klaas! Klaas doet alles op reclamegebied met een hele nuchtere prijs-/prestatie verhouding.

 

Riet de Wit

Riet de Wit

Riet de Wit bouwt voor of met jou als 'non-techie' goed vindbare en mooi vormgegeven websites in Wordpress die je zelf kan onderhouden daarna.

Chris Kroon

Je wilt een goed vindbare passende website in Joomla die je zelf kan bijhouden, met de zekerheid van uitstekende support tijdens en na de bouw. Chris dus! 

Greetje Verlangen 

 Greetje Verlangen

Grever Administraties is Uitgeroepen als 'Administratiekantoor 2015'. Meer aanbeveling heeft zij niet nodig. Greetje richt zich uitsluitend op zzp'ers en zit in het midden van het land.

 

 

 

Theo van Hardeveld

Theo van Xerus biedt dé oplossing als je niet zelf je boekhouding wilt doen, maar wel een goede gesprekspartner wenst voor dit soort zaken.

Pims Boekhoudwereld

 

PIMS Boekhoudwereld

Zelf eenvoudig je boekhouding doen, factureren maken, je jaarrekening opmaken. Tot 100 mutaties per jaar gratis!

 

Syreetha Gielen

Een gedegen juridische bodem onder je ondernemerschap, je behoeden voor juridische problemen door maatwerk voor jou als zzper, tegen een normaal tarief.

 

Rosalyn Gingell

Rosalyn is een professionele 'native' vertaler voor Nederlands naar Engels. Ze werkt snel en accuraat tegen goed vooraf te bepalen budget.

Sander van de Meer

Sander van Talective helpt je met het leren van verkopen: zelf acquisitie doen is te leren! Als je maar weet wie je bent, waarom je ondernemer bent en wat je verkoopt

Peter Keppels

Intellectueel eigendomsrecht, merkbescherming. als je daar vragen over hebt of overweegt of je het wel of niet moet doen, laat Peter je hierin begeleiden.

Victor Huiting

Angst om nieuwe klanten te bellen? Laat Victor het op een professionele manier voor je doen en ga daarna zelf goed voorbereid het gesprek aan om de deal te sluiten.

Johan en John

Bedrijfsverzekeringen zijn noodzakelijk. Maar dan wel alleen die, die voor jou van toepassing zijn. Persoonlijk advies voor jouw bedrijf. Dat doen John en Johan. Laat ze langskomen bij je!